Gymnastiekvereniging Souplesse SilvoldeGymnastiekvereniging Souplesse Silvolde

Lid worden

Het besluit om lid te worden van een vereniging is niet altijd eenvoudig. Is de groep die ik op het oog heb wel de juiste groep of vindt mijn zoon of dochter het wel leuk? Dit begrijpen wij en daarom biedt de vereniging kosteloos drie proeflessen aan. Door gewoon mee te doen kom je er het beste achter of het een goede keuze is.

Bij de wedstrijdsportvereniging verloopt het aanmelden van lidmaatschap altijd in overleg met de leiding van de betreffende wedstrijdgroep. Zij hebben de expertise om in te schatten welke plaats binnen de wedstrijdgroepen of een recreatievegroep het meest geschikt is.

Het aanmeldingsformulier is hieronder te downloaden. Hierop kunt u uw gegevens invullen. Het ingevulde formulier levert u in bij onze leiding. Zij zullen het groepsnummer invullen en een handtekening zetten. Daarna wordt het formulier in de brievenbus in de gymzaal gedaan. Deze wordt elk kwartaal door de ledenadministratie geopend en de formulieren zullen dan wordt verwerkt. 

Downloads

JEUGDSPORTFONDS EN CULTUUR

Alle kinderen binnen de gemeente Oude IJsselstreek moeten kunnen meedoen aan sport of cultuur, niemand buitenspel! Vaak betalen ouders deze activiteiten van hun kind, maar als dat financieel niet mogelijk is, probeert het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland bij te springen. Hieronder is de link naar de website te vinden die u hierbij verder kan helpen.

https://jeugdfondssportencultuur.nl/wp-content/uploads/2018/06/Spelregels-Oude-IJsselstreek_-JFSC.pdf